Pittné Jolika Pesten

Friss topikok

Linkblog

Lenyúlták Pitt 5 milliós Leica gépét

2010.11.18. 14:52 -Szűcs Gyula-

A Borsban olvastuk, hogy ellopták a múlt keddi József Attila lakótelepi forgatásáról szegény Brad Pitt 5 milliós, Leica S2 típusú fényképezőgépét, amivel a motorozó mintaférj a cím nélküli, délszláv háborús Jolie-film korábbi forgatási napjain is lelkesen készítette a werkfotókat.

"Brad a forgatás fotósaként négy fényképezőgéppel érkezett, mindegyiket másra használja. Ezek mind nagyon drága masinák, az eltulajdonított Leica S2 is több mint ötmilliót ér. Álmodni sem mertük volna, hogy a forgatás helyszínéről elviszi valaki. Brad letette, míg a másik géppel fotózott, és mire visszament érte, már eltűnt – tudtuk meg a stáb egyik tagjától, aki szerint a színész nagyon feldúlt volt, mikor észrevette, hogy meglopták. Leginkább az bántotta, hogy rengeteg olyan kép volt rajta, melyeket még nem sikerült lementenie."

A Bors egyébként még arról is beszámolt, hogy Angelina Jolie stábját megbírságolták a Rózsák terén, mivel a helyszínfoglalási engedély lejárta után akadályozták a tömegközlekedést, a József Attila lakótelepen pedig a maguk mögött hagyott szemét miatt több millió forintos büntetést kapott a produkció.

Szólj hozzá!

Címkék: forgatás brad pitt féynképezőgép

A bejegyzés trackback címe:

https://angelinajolie.blog.hu/api/trackback/id/tr972459417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása