Pittné Jolika Pesten

Friss topikok

Linkblog

Jolie filmjében lelövik Brad Pittet

2010.11.16. 16:38 -Szűcs Gyula-

Magyar statiszta buktatta le Brad Pittet: Angelina Jolie férje nem csak nagypapaszemüvegben fotózgat a még mindig cím nélküli délszláv háborús mozi forgatásán, játszik is a filmben. A second unit stáb Kiskunlacházán, egy régi laktanyában vett fel egy menekülős jelenetet, itt lőtték le Bradet az ellenséges katonák. A jelenet felvételeiről egy szintén szökevényt játsszó, mázlista magyar statiszta írt beszámolót az Origónak, amit később több külföldi filmes blog is átvett, az Indie Wire-től a Cinematicalig:

 

Két jelenetet vesznek fel. Mindkettőben azt látni, ahogy Pitt karaktere menekülni próbál a konténerek között, ám az egyik ablakból lelövik. Ugyanazt a történést két különböző verzióban örökítik meg, két különböző jelmezzel, néhány új szereplő bevonásával. Ezek után próbálkozik Pitt is, akit azonban golyó ér, és a snitt ott fog véget érni, ahogy holtan fekszik a földön.

Szólj hozzá!

Címkék: forgatás angelina jolie brad pitt csábos szájú művésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://angelinajolie.blog.hu/api/trackback/id/tr422452805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása