Pittné Jolika Pesten

Friss topikok

Linkblog

Pitték az Arany Kaviárban vacsoráztak

2011.11.02. 10:30 -Szűcs Gyula-

Brad Pitt két éjszakai zombigyilkolás között Angelina Jolie-val kettesben romantikázik: még a Daily Mail is arról ír, hogy a World War Z című zombifilmet Budapesten forgató sztár az Arany kaviár nevű, orosz és francia ételkülönlegességeket kínáló étterembe vitte a feleségét, ahol ezúttal a hat gyerek nélkül vacsoráztak. A bulvárlap még mobiltelefonnal készített fotókat is közölt a sztárpárról.

A cári időket visszahozó, este 8-tól éjfélig tartó vacsora után Brangelináék a szemtanúk szerint kéz a kézben sétálgattak a budai Várban. Jolie a tavalyi forgatásról jól ismert fekete pufidzsekit végre egy elegánsabb, sötét kabátra cserélte, a hosszú hajú Brad pedig ingben és bőrkabátban feszített.

Október végén Brad Pitt és Angelina Jolie a Michelin-csillagos Costesben is vacsoráztak, akkor a Ráday utcai étterem dolgozói még a Facebookon is a sztárpár asztalfoglalásával büszkélkedtek:

A Daily Mail néhány vicces fotót is közölt arról a napról, amikor a Angelina Jolie ugyanúgy a Mammutban vásárolgatott, mint mi, közönséges földi halandók. A 10 éves Maddoxra, a 3 éves ikrekre (Knox és Vivienne), a 7 éves Paxra, a 6 éves Zaharára és az 5 éves Shiloh-ra Jolie mellett egy testőr meg egy dadus vigyázott (Brad viszont otthon maradt, vagy éppen forgatott). A családot a szemtanúk szerint Brad Missouri államban élő szülei, Williamm Pitt és Jane Etta is elkísérték a Mammutba.

Brad Pitt még októbe elején kezdte el forgatni Budapesten egy kőbányai konzervgyárban a World War Z című, 150 millió dolláros költségvetésű zombis szuperprodukciót, aminek az előkészületei több hetet csúsztak a lefoglalt fegyverek miatt. A filmet Max Brooks azonos című bestsellere alapján készül, amiben a főhős, Gerry Lane ENSZ-alkalmazott (ő lesz Brad) egy világméretű zombijárványt követően a túlélőkkel készít interjúkat, így a néző fokozatosan tudja meg, hogyan pusztult ki a fél emberiség. A forgatókönyvet a Babylon 5 és a legjobb Pókember-képregények atyja, J. Michael Straczynski írta, a rendező a legutolsó Bond-filmet, a Quantum csendjét jegyző Marc Forster.

Az orosz katonákat, a zombijárvány moszkvai túlélőit és az agresszív élőholt sereget több ezer magyar statiszta alakítja a filmben, akik már kiszivárogtatták, hogy a zombitámadást túlélő gyerekekből hullarablók lettek, a katonák pedig Angelina Jolie-ról fantáziálnak, ha épp nem kell semmit csinálniuk a műhavas tömegjelenetekben.

12 komment · 2 trackback

Címkék: budapest film szerelem forgatás romantika angelina jolie brad pitt brangelina zombik world war z csábos szájú művésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://angelinajolie.blog.hu/api/trackback/id/tr873346961

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Blog és a pénz 2011.11.02. 16:11:02

Követhető látogatók, hírlevezhető olvasótábor. Bevételek. E-book gyorsan és egyszerűen, termékeladás, könyvkiadás ...  

Trackback: Mennyit kereshet egy fotós? 2011.11.02. 15:23:35

Sokszor látom, hogy egy ajánlat után csóválják a fejüket az opcionális ügyfelek, hogy ennyit akar keresni ez a  fotós? Segítségül: Szeretne annyit keresni a fotós, de nem annyit keres. Egy árajánlat/ár ugyanúgy mint például a kenyérnél is sok egyé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spontan · http://erdekessegek.info 2011.11.02. 14:09:31

Annyi haszna van, hogy amikor róluk írnak, akkor mindig megemlítődik Budapest is értelemszerűen, ami jó tehet a turizmusnak, és lesz valami fogalmuk arról az amerikaiaknak rólunk:

www.youtube.com/watch?v=jj6AQCMLUNc

Alkibiadész [alkibiadesz.blog.hu] 2011.11.02. 15:47:56

Egyre jobban kedvelem Brangelináékat :DDDD Jó az ízlésük, hajrá Budapest :)

skovalsky 2011.11.02. 16:43:46

Akkor lenne érteme ha Budapest, Budapestként szerepelhetne végre és nem ilyen méltatlan kaszkadőrszerepekre használnák szerencsétlent.

különvélemény 2011.11.02. 16:51:11

Az mindig jó reklám a sztároknak, ha nálunk lehet korzózni a várban, vásárolni plázákban, stb.

Nálunk nagyobb a tisztelet a sztárokkal szemben, mint az itt most pejoratíve szabados amcsiknál. Ott nem csak a sztárok, de a közönséges földi halandók is azon a véleményen vannak, hogy nekik mindent szabad.
Mi a kommunizmus alatt megtanultunk különbséget tenni szabad és szabad között, ami az egyetlen előnye a diktatúráknak.

különvélemény 2011.11.02. 16:52:00

@különvélemény: "a sztároknak"

A sztárok irányában.

egerészölyv 2011.11.02. 17:45:57

A tárgyra térve: Pittéknek külön pechjük az Arany Kaviár drasztikus stílusváltása, amely mintegy két éve következett be. Előtte ha nem is bőséges, de kimondottan laktató, természetesen fenséges ételek voltak terítékért döbbenetesen drága pénzért. A váltás után murisan kicsi, fél fogra sem elegendő falatocskák bazi nagy tányérokban (ez az újkori elegancia biztos jele), még sokkal drágábban. Hát meghízni nem fogsz, Angelina... Vagy legalábbis ott biztos nem.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.11.02. 18:54:57

@egerészölyv: leszarják, nem azért mentek oda hogy bezabáljanak hanem hogy megbeszéljék hogy mi a fasz van mert dzsoli már ideges hogy itt punnyadnak porcsalmán amikor neki pont találkoznia kéne egy borneói arccal Kahanuában aki kisimít egy ráncot az idegrendszerében 17ezer dollárér
süti beállítások módosítása